Resa

augusti 22, 2019

En vecka i Dubai

Frågan är om en vecka räcker om man ska besöka Dubai i Förenade Arabemiraten. Dock så är Dubai ett resmål som kan passa alla. Vill man sola vid poolen eller ge sig ut på shopping så finns allt som du kan tänka dig.

Du hittar både exklusiv shopping och spännande aktiviteter som ökensafari. Du kan till och med åka skidor i Dubai om det skulle locka dig som resenär. För att kolla upp flygbiljetter till Dubai så kan vi rekommendera Avionero som med intelligent teknik tar fram sökresultat på din flygresa. Dubai skiljer sig markant från andra resmål och det som man direkt märker när man kommer till staden är alla dessa byggprojekt som pågår.

Man hittar världens högsta byggnad i Dubai. Burj Kalifa som förutom ett gigantiskt shoppingcentra innehåller Lounger, resturanger, hotell och utsiktsdäck. Hela byggnaden är 828 meter högt och 164 våningar högt. Du dkulle lätt kunna spendera en vecka i denna höga byggnad. Nu finns det annat som också kan vara intressant och spännande att besöka när du är på plats i Dubai.

Förutom shopping i världsklass och härligt klimat så finns det massor med saker som måste upplevas. Expressen ger oss tio heta tips på vad man måste uppleva då man är i Dubai. Då Dubai är staden som har allt så är det klart att det finns ett Legoland i staden. Det är en äventyrspark med massor av saker att upp leva. Självklart är Dubais skyline uppbyggd med legobitar, hela 20 miljoner bitar har det gått åt för att bygga detta.