Resa, Semester

december 20, 2022

Köp med dig några böcker innan din resa

När vintern börjar krypa allt närmare väljer många människor i Sverige att söka sig utomlands till värmen. Många brukar välja att ta med sig en bok för avslappning på semestern. I denna artikel tipsar vi om några av årets mest lästa böcker.

Stort utbud

Utbudet av nya böcker är väldigt stort och du uppfattar det lätt som en djungel som är svårnavigerad. Det finns en rad olika kategorier som passar just dina personliga preferenser. Fysiska bokhandlare finns det fortfarande gott om men den största delen av branschen har flyttat till digitala plattformar och beställ online om du vill hitta ett stort utbud av årets bästa böcker.

Mest lästa böckerna 2022

Det har kommit många bra böcker i år. En av årets mest efterlängtade böcker var den avslutande delen i författaren Niklas Dag Och Natts triologi, 1795. Den historiska skildringen gör dig inte besviken och har nominerats till årets deckare av Aldlibripriset.

Boken med titeln Jag kan ha fel av författaren Björn Natthiko Lindeblad är en av årets mest lästa böcker. Lindeblad delar med sig av sin visdom från sitt liv som buddistmunk i Indien.

Deckardrottningen Liza Marklund släppte under året sin början på kriminaltriologin med sin första bok Polcirkeln.