Om oss

Om oss

Här har vi samlat matnyttig och inspirerande läsning om intressanta resmål. Här hittar du tips och råd för härliga reseupplevelser. Hur man ska ta sig till resmålet på bästa sätt? Var du ska bo billigast eller kanske lyxigast? Hur du ska njuta av resan på plats – slappa på beachen eller vandra upp i bergen? Var du äter den godaste maten? Reportagen är skrivna av oss som ligger bakom sidan och vi har gjort massor av resor till olika destinationer. Vi ger därför tips och råd utifrån våra egna erfarenheter och upplevelser vilket gör att vår sida är genuint äkta och att vi bara skriver rekommendationer som är värda att besöka. Här nedan kan du läsa om två resmål av Daniel:

Stekhett i Dubai.

Daniel Friberg ger oss ett annorlunda och inspirerande reportage om sitt besök i Dubai. Han åkte med sitt kompisgäng för att spela golf på några av världens bästa golfbanor. Första rundan spelades på klassiska Majlis Course på Emirates Golf Club. Han berättar att det var supervarmt denna dag, men att banan var i toppskick med många utmanande hål. Nästa dag spelade man den helt nya Trump Golf Course med sitt fantastiska klubbhus i överdådig stil. Kamelridning, ökensafari och fallskärmshoppning var några andra spännande aktiviteter. Veckan avslutades med ett häftigt discoparty på Nikki Beach.

Paradisstränder på Seychellerna.

Seychellerna består av flera små och stora öar mitt i indiska oceanen. Daniel åkte hit med sin sambo för både lugn och äventyr. Flygresan via Dubai var smidig och efter en kort bilresa igenom världens minsta huvudstad – Victoria – hittade de ett litet mysigt hotell vid stranden i Beau Ballon Beach. Här snorklade man i några dagar innan äventyren kunde börja. Båtresan till de mindre öarna Praslin och La Dige var väldigt skumpiga men värt varenda våg. Här finns nämligen några av världens mest omtalade stränder. Kritvita orörda stränder bland vackra klippformationer och palmträd. Detta är paradiset på jorden berättar Daniel.