Semester

januari 20, 2022

Nya badshorts inför din solresa

När det är dags att åka på semester är det en hel del som ska ordnas innan det bär av till flygplatsen. Biljetterna ska vara utskrivna, väskorna ska vara packade och passet måste givetvis vara på plats i handbagaget.

Men det viktigaste av allt, som lätt faller i skymundan, är det du kommer bära som flitigast under semester. Vi pratar såklart om badshortsen!

Plaska med stil

Om det var ett tag sedan du sist reste mot varmare breddgrader kanske badshortsen har hamnat på villovägar. Och om de inte gjort det så är sannolikheten att din gamla är slitna eller inte längre passar säsongens mode.

Unna dig ett par nya, fräscha badshorts inför årets semester. Du får inte bara känna dig fräsch och snygg – du minimerar även risken för att glömma dem hemma.

Våga sticka ut

Många tycker om att satsa på senaste modet när det gäller badkläder. Och medan detta är ett säkert val kan det emellertid också vara kul att sticka ut ibland. Kolla in detta online och få inspiration till ditt nästa par. Våga testa något nytt inför den kommande semestern. Vem vet, kanske kommer du ett steg närmre din alldeles egna personliga stil?